Tandtråd och flourskölj!

Varje dag bör du avsätta ca 5 minuter av ditt liv till att ta hand om dina tänder. Det är minst sagt en billig investering. Förutom det självklara att borsta dina tänder morgon och kväll så bör du också komplettera med följande…

  • Tandtråd
    Det finns otroligt smidiga tandtrådsbyglar som gör att du på i princip ingen tid alls kan göra rent mellan dina tänder. Det är nämligen där som en stor del av ”smutsen” fastnar. När du börjar med tandtråd kommer det att göra lite ont och kanske kommer ditt tandkött att blöda lite. Det går dock snabbt över och när du har hållit på i några dagar så går det både snabbt och enkelt.
  • Flourskölj
    Efter du har borstat tänderna och använt tandtråd så ska du skölja munnen med någon form av munsköljningsvätska. När du köper den bör du läsa noga på förpackningen och försäkra dig om att den innehåller flour. Apoteket har flera olika sorter som du kan välja mellan. Efter att du har sköljt munnen ska du försöka att inte äta något på ca 30 minuter. Munskölj gör att du känner dig otroligt fräsch i munnen och det kan dessutom hjälpa dig som lider av dålig andedräkt.

Det var dagens små tips från tandborstbloggen. Ha en fantastisk fortsättning på 2013 och lova att ta hand om dina tänder. Varför inte låta det bli ett nyårslöfte?

1 comment

Kommentarer inaktiverade.