Privata tandläkare

I dag kan alla välja om man vill gå till landstinget och folktandvården eller om man vill välja en privat tandläkare. För många har det idag blivit en självklarhet att välja själv, medan andra inte har gjort något aktivt val och är fullt nöjda med att gå till folktandvården.

Vilket man väljer är helt och hållet upp till var och en. Folktandvården är ofta ett mycket bra alternativ och de flesta väljer trots allt att låta landstinget ta hand om sina tänder. Om man väljer en privat tandläkare är det viktigt att först kolla upp vilka som finns i det området där man bor. Du bör även kolla vilket rykte de har. Precis som inom den offentliga tandvården så finns det privattandläkare som inte är speciellt bra. Ofta handlar det inte om att de är dåliga tandläkare utan snarare om att de är socialt inkompetenta och inte kan ta hand om patienterna på ett bra sätt.

Den allra bästa rekommendationen du kan få är att tala med en vän som går till en privattandläkare.  En personlig rekommendation är värd mer än allt du kan söka dig fram till på nätet.

1 comment
  1. […] till tandläkaren/tandhygienisten en gång om […]

Kommentarer inaktiverade.